Handelsbetingelser

Levering
Gadgetspace.dk har leveringstid på 1-3 hverdage efter at ordren er afsendt. Alle varer sendes med GLS eller PostNord. Alle varer leveres så længe lager haves. Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Fortrydelsesret
Der ydes 14 dages fuld returret på varer købt hos Gadgetspace.
Perioden regnes fra den dag, hvor du har din ordre i fysisk besiddelse og 14 dage frem.
Hvis fristen udløber på en helligdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du give os besked inden de 14 dage er gået og varen skal sendes retur senest 14 dage efter fortrydelsesdatoen.

Anmeldelsen sker på kontakt@gadgetspace.dk, hvor du oplyser ordre-nr samt at du ønsker at benytte din returret. Vær opmærksom på at Gadgetspace betaler ikke fragtomkostninger ved eventuel returnering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du refunderet det beløb du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din returret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Returadressen er:

Dansk e-Logistik
Att: Northern Import IVS
Heeringvej 25
4690 Haslev (Dalby)

Reklamationsret
Der ydes 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikationsfejl.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert anvendelse af produktet.

Hvis du vil benytte din reklamationsrete, skal du anmelde det til os på kontakt@gadgetspapce.dk og efterfølgende sende varen til:

Dansk e-Logistik
Att: Northern Import IVS
Heeringvej 25
4690 Haslev (Dalby)

Persondata ved køb
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse 
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos gadgetspace.dk (Northern Import IvS) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for Northern Import IvS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.gadgetspace.dk er Direktøren.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.gadgetspace.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos gadgetspace.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til gadgetspace.dk

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre.